Richten van kromme velgen.

Richten van kromme velgen:

Als u te hard door een kuil, over een stoepje of over een ander obstakel bent gereden kan het gebeuren dat er een velg krom is geraakt.

Een redelijk krom 17 inch exemplaar van Volvo.

Het gevolg hiervan is dat de auto zal gaan trillen en dat de wiellagers en ophangingsdelen daardoor onnodig zwaar worden belast.

Omdat een losse velg bijbestellen vaak duur is of niet meer mogelijk is richten vaak de ideale oplossing.

De richtmachine die wij gebruiken om het wiel weer recht te maken.

Met onze gespecialiseerde richtapparatuur en inmiddels ruime ervaring op dit gebied zijn wij in staat om in zo’n 95% van de gevallen de schade terug te brengen naar een “slag” van enkele tienden van een millimeter.

De velg is weer klaar voor gebruik!

Het resultaat is in bijna alle gevallen een probleemloze velg die in principe weer net zo sterk is als van tevoren. Het is bij ons dan ook nog niet voorgekomen dat we hetzelfde wiel voor de tweede keer moesten richten. Bij schades aan de buitenkant van de velg dient u er rekening mee te houden dat er door het richten enkele kleine beschadigingen in het zicht kunnen komen.

Wij richten wielen voor onder andere particulieren, garages en schadebedrijven.

De prijzen van het richten variëren van € 40,- tot € 55,- inclusief BTW. Deze prijs is afhankelijk van de ernst van de schade en wordt vooraf met de klant besproken.

Noot: Het richten en/of herstellen van velgen is ten alle tijden voor eigen risico van de klant!