Wielsloten

In veel gevallen bent u niet de enige die uw wielen mooi vindt… Helaas horen we zo nu en dan een verhaal van een klant die zijn mooie set wielen en banden moet missen sinds de auto op een avond ineens op blokken stond.

Zonder beveiliging kunnen handige dieven in een paar minuten uw auto op blokken zetten en ervandoor gaan met uw bezit. Het is soms nog makkelijker dan een inbraak, en levert vaak meer op.

Om dit tegen te gaan leveren wij uit voorraad Mc Gard wielsloten. U kunt deze sets als optie bij uw nieuwe of bestaande wielen kopen. In elk wiel komt 1 speciale bout of moer die in principe alleen verwijdert kan worden met de bijbehorende sleutel (die uiteraard alleen in uw bezit is). Op deze manier kunt u het dieven een stuk minder makkelijk maken (met de Mc Gard sloten zelfs bijna onmogelijk).

Hieronder volgt een korte toelichting over de Mc Gard wielsloten:

Mc Gard

Als u een nog veiliger systeem wilt gebruiken om uw investering te beveiligen, dan raden wij u aan om te kiezen voor sloten van het Duitse Mc Gard. Dit topmerk is door verschillende (Duitse) autovakbladen als beste getest en wordt ook standaard gebruikt door de fabrikanten van duurdere auto’s.

Het aantal sleutels is in principe oneindig en de sloten worden gemaakt in een ronde vorm van gehard staal waardoor ze erg duurzaam zijn en er praktisch geen grip op het slot gekregen kan worden met iets anders dan de sleutel. Een ander voordeel is dat Mc Gard uw sleutelcode bewaard (het is natuurlijk ook weer handig om dit zelf te doen). Op deze manier kan elke Mc Gard dealer ter wereld binnen enkele dagen een nieuwe sleutel voor u bestellen aan de hand van een foto die gemaakt wordt van het slot onder de auto. Mc Gard is in het kort gezegd het beste wat de markt te bieden heeft op het gebied van wielsloten.

De prijzen van de Mc Gard wielsloten lopen uiteen van € 49,95 voor standaard, tot € 59,95 voor de bijzondere uitvoeringen.

Wilt u meer informatie over sloten van Mc Gard, dan kunt u kijken op www.mcgard.com