Verzenden

Het komt vaak voor dat mensen niet in de buurt wonen en iets bij ons willen kopen. Niet iedereen heeft zin om hier dan heen te rijden. De perfecte oplossing is dan om de producten te verzenden! We doen dit reeds langere tijd tot grote tevredenheid van ons en onze klanten.

LET WEL! We zijn overigens geen webshop, en willen dit ook niet worden. De reden hiervoor is dat wij het belangrijk vinden om voor elke auto en persoon een advies qua banden en velgen te geven. Dat is dus ook de reden dat u bij ons niet rechtstreeks via de site kunt bestellen (ook al zou dat wel makkelijk verdienen zijn) maar dat dit altijd via telefoon, e-mail of het contactformulier loopt.

Samen met onze vaste vervoerder zijn wij in staat om snel en veilig een zending bij u thuis of op het werk af te leveren (in sommige gevallen zelfs gratis!). Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een setje wielsloten of een set 20 inch wielen met banden.

Denkt u er echter wel om dat er overdag iemand aanwezig moet zijn op het afleveradres om te tekenen voor de ontvangst van de goederen. Helaas kunnen wij niets zeggen over het tijdstip waarop de levering wordt uitgevoerd. Wel kunnen we vaak met 98% zekerheid vertellen welke dag het komt.

Hoe gaat het verzenden in zijn werk:

We verzenden op 2 verschillende manieren, namelijk op vooruitbetaling (meest gebruikt) en onder rembours.

Vooruitbetaling:

- U besluit (eventueel natuurlijk in overleg met ons) wat u wilt kopen.
- Wij zetten de spullen klaar en sturen per e-mail de factuur.
- U maakt het bedrag over op 1 van onze rekeningen.
- Zodra het geld op onze rekening staat geven wij onze transporteur opdracht om de goederen af te halen.
- In 98% van de gevallen worden de goederen de dag nadat ze hiervandaan zijn gehaald door de transporteur afgeleverd (indien nodig met een montagehandleiding, deze vindt u overigens ook onder “Banden algemeen” bij “Banden omwisselen” ).

Op deze manier verzenden is het voordeligst en vaak het eenvoudigst. Daarom doen we dit ook het meest. Meestal zijn de goederen 1 tot 3 werkdagen na de bestelling bij u binnen. Dit ligt eraan welke bank u heeft en hoe laat het geld op onze rekening staat.

Onder Rembours

- U besluit (eventueel natuurlijk in overleg met ons) wat u wilt kopen.
- Wij zetten de spullen klaar.
- Wij geven de transporteur opdracht om de goederen bij ons op te halen.
- In 98% van de gevallen staat de transporteur de volgende dag bij u op de stoep. U dient nu het bedrag contant aan de chauffeur te betalen. Vaak is het handig om het geld gepast klaar te leggen, de chauffeurs hebben namelijk niet altijd wisselgeld!
-Vervolgens worden de goederen aan u overgedragen.

De nadelen van deze manier van verzending is dat u (gepast) contant geld in huis moet hebben. Daarnaast is het verzenden duurder. Dit prijsverschil kan variëren van zo’n € 5,- tot zo’n € 25,- (afhankelijk van het te betalen bedrag).

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van verzending dan horen we het graag!